Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

donderdag 5 maart 2015

Schilderachtige Uil

Schilderachtige uil

Uit de serie Mooie teksten en bemoedigingen heb ik de quote van Vincent van Gogh gebruikt, afkomstig van de sheet Kleur in je leven.

Op de witte kaart heb ik  met metallic Gelatos een tekst gestempeld. De uil is uitgestanst uit restjes papier die ik met de Gelli plate gemaakt heb. 
Ook van de sheet Kleur in je leven komen de penseel (met zwarte inkt gestempeld en ingekleurd met Gelatos en gouden pen) en de verfvlek (met Gelatos gestempeld). Het geheel met een zwarte en witte pen gekaderd. Tot slot de witte kaart met 2 kleuren cardstock gecombineerd.

1 opmerking: