Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 28 maart 2015

Na regen komt zonneschijn.


Goedemorgen allemaal,


            
Een zonnig kaartje gemaakt met de stempels van Inkerbell stamps. De vierkante stempel het eerst op het papier gestempeld, dit gemaskerd en toen de bloemenrand gestempeld, deze gekleurd met Distress inkt. De vierkante stempel ingekleurd met Distress Markers en Brusho. De kaart gemat op bijpassend papier. De tekst en vlinders gestempeld op bijpassend gekleurd papier en ge- embosd met Clear embossing poeder. Alles uitgeknipt en op de kaart geplakt.

  
De tekst en de rand stempel is van de sheet Geloof in Jezelf . Ik heb geen idee waar de zonnestempel vandaan komt.

Bedankt voor het kijken, groetjes Marianne.


1 opmerking: