Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 20 maart 2015

Label gemaakt.

 
De 3e bijdrage van mij is een label, komt altijd wel van pas.
 
Met Distress paint 3 kleuren op een acryl blog gezet, nat gesprayd en afgedrukt op stempel papier. Voor de label heb ik de mal van Tim Holz gebruikt en deze uit gestansd met de cuttlebug.
Met zandpasta en een stemcil de tak op de label gezet. Afgewerkt met de tekst, de rand, en de vogel, gestempeld met Stazon Purpel. De bloemetjes apart gestempeld op een restje papier wat over was van de label. Afgewerkt met een bijpassend stukje lint.  De stempels zijn allemaal van de sheet Geloof in jezelf van het  Stempel Atelier
 
Tot een volgende keer, groetjes Marianne.

2 opmerkingen:

  1. Wauw mooi. En ik moest even slikken....die kleuren...paars oranje en groen.. Zijn de profetische kleuren voor een aanbiddings instrument voor mijn man

    BeantwoordenVerwijderen