Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

maandag 2 maart 2015

Kleurrijke groet

Mijn eerste bijdrage als Guest Designer bij Stempel Atelier - Inkerbell Stamps
Uit de serie Mooie teksten en bemoedigingen heb ik gebruik gemaakt van de stempel KLEURRIJKE GROETJES van de sheet Kleur in je leven.

Zo heb ik de kaart gemaakt: 3 kleuren Distress inkt aangebracht op de Tim Holtz sjabloon 'stripes' en voorzien van wat waterspray. Een afdruk gemaakt op wit stukje papier en dit goed laten drogen. Vervolgens op maat gesneden en voorzien van een zwart dun kaderlijntje. Toen 2 kleuren cardstock genomen en op maat gesneden en dit alles op elkaar geplakt.
Met de stempel KLEURRIJKE GROETJES een afdruk gemaakt, uitgestanst en voorzien van een groen lintje. Dit op de streepjeskaart geplakt en tot slot een wit stukje cardstock als laatste onderaan gevestigd.
Met de diverse bloemenstansen bloemen uit verschillende kleuren cardstock gestanst, op elkaar geplakt en voorzien van zwarte en witte lijntjes. Uit een reststukje van het gestreepte papier een rondjes geponst, op bloemen geplakt en voorzien van een beetje glossy acccent.

2 opmerkingen: