Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

woensdag 1 april 2015

Kaartje met gele bloemen.


 Allereerst de dame gestempeld, gemaskerd en toen de bloemen gestempeld met Memories inkt. Alles ingekleurd met Distress inkt en gele Brusho. Op een Acrylblok wat gele Brusho gedaan, nat gemaakt en op een witte kaart gezet. Dit goed gedroogd. De dame en bloemen in zijn geheel uitgeknipt  en op de kaart geplakt. De bloemen nogmaals gestempeld, gekleurd en met een stukje foam opgeplakt. De tekst is van het Stempel Atelier, de sheet "Geloof in Jezelf".

                                                               Groetjes van Marianne.

1 opmerking: