Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 6 maart 2015

Een aanloopje... maar nu ben ik er toch echt!

Eerste van een hele reeks... had even een aanloopje nodig. 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een TIC heb, niets ernstigs overigens. 
Ik zal het eerlijk bekennen.... wanneer ik nieuw (DT) product binnenkrijg, maakt niet uit wat het is, verwerk ik het eerst in mijn hobby-ruimte systeem. DUS, voordat ik het gebruik!!

Voorbeeld 
... er komt een UM stempellap binnen, zeg maar met een mix aan stempels van bloem, blad en tekst. Allereerst wordt het op EZ gezet. Dan wordt er een SET blad gestempeld, voor ik het rubber uitknip, met een set nummer (ben nu bij set 208 geloof ik!). Op dit blad noteer ik prijs, datum en plaats van aankoop, merk van set. 
Vervolgens knip ik het uit, en wordt het per thema op bladen gestempeld. Deze bladzijden heb ik in een map heb staan (o, nee het zijn er inmiddels 3)... op vellen van 16,5 x 21 cm. Ik noteer bij dit afdrukje het nummer van de set. Dan wordt dit setje als set in mijn stempelverzameling opgenomen; opgeruimd in CD- of DVD-hoes (hout in vlakke lades), sticker wordt uitgeprint en op de rug vastgeplakt. Klaar voor gebruik! 

Het voordeel van dit systeem hoef ik jullie niet te vertellen, toch? ... nadeel is dat ik mezelf hiermee wel in een houdgreep heb, HIHI. 

EN dit is de reden dat ik een flinke aanloop nodig had : .. een heel aantal prachtige Inkerbell UM sheets viel hier in een doos op de mat... 

****

 Soms is eenvoud ZO mooi!


.... maar een streepje kleur is ook mooi! 
Ik heb de stempel ook nog eens afgedrukt op een strook gescheurd papier, het gesponst en gesprayed... er dadelijk met een lijmkam in 'gekrast ' en zo het nog natte (pearlspray vooral) over het papier getrokken. 

Eenvoud is soms mooi... een doosje vol van dit soort kaarten zou een heel mooi cadeau zijn, in een mooi gepimpt doosje
... met een afdruk van die mooie verticale teksten: 
IK DENK AAN JOU... 
of  GEFELICITEERD... 
of...  HOERA... GENIET ERVAN... VEEL GELUK... EEN KNUFFEL... HOERA ... STERKTE... WELKOM...
of ...  of ... of  


De BETERSCHAP stempel is zo mooi en zo eenvoudig, en vooral bruikbaar ook, want wie kent niet iemand die een kaart nodig heeft met deze tekst? 
En een voordeel is ook nog eens dat het verticaal is... heel goed in te zetten op kaarten die de langste kant verticaal hebben, dat zijn namelijk de meeste kaarten! 


Beterschap stempel is van de sheet : Verticale teksten - er staan er nog veeeeel meer op!
(stempel van het blad is van Designs by Ryn)

GROETjessss!


4 opmerkingen:

  1. Super Ellie om ook hier jouw creaties te zien met de mooie stempels van Heidi! warme groet Miranda

    BeantwoordenVerwijderen