Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

dinsdag 24 maart 2015

ATC's voor de beurs.

Hallo allemaal,
 
Deze keer heb een 2 tal atc's gemaakt voor de Art Specially Beurs.
 
 
Het  2 tal atc's is gemaakt met de Inkerbell stempels van de sheet "Geloof in Jezelf".
 
De eerste heb ik gemaakt met een Bottle Cap gemaakt. Deze kan je kopen bij de Wibra. Een aantal door de cuttle bug gehaald zodat ze plat worden. Op Pinterrest staan wel voorbeelden hiervan. Een afdruk gestempeld op een stukje gekleurd papier en dit uit gesponsd met een rondjes pons. Op de bottle cap geplakt en hierover Clossy accent gedaan, dit goed laten drogen. Met Colerbox White de randjes stempel en de tekst gestempled en deze ge- embosd met Clear embossing poeder van Ranger.
De hoekjes geponsd en er zilveren splitpennetjes op gezet. De randen een klein beetje aangezet met Colerbox White.
 
 
Met deze atc heb ik een rondje uit gesponsd  van masker papier, het maskertje op de atc gelegd en deze ingekleurd met Brosho geel. Het masker eraf gehaald, alleen de zon gemaskerd en de rest gestempeld.
 
Bedankt voor het kijken , groetjes Marianne.

1 opmerking: