Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

maandag 14 september 2009

Tag met tulp en color wash


Ik heb eerst op de Inkerbell tag met een wit wascokrijtje lukraak wat strepen gezet. Op die plekken neemt het papier dan geen inkt meer op. Vervolgens met (mini)sprayflaconnetje verschillende kleuren "color wash" erop gespoten en dat gedroogd met de heatgun. Color wash kun je kant en klaar kopen van Ranger (Adirondack), maar je kunt het ook zelf maken met bijv. navulling van dye inkt of ecoline o.i.d. Ik heb het wel nog met water gemengd.

Bovenaan heb ik door gaatjesmateriaal gespoten en de tulp, tekst en friemels zijn met Memories Dark Blackberry gestempeld. Gebruik voor het stempelen een watervaste inkt. Met een natte kwast in de tulp de kleur weer uitgeveegd en met een stuk keukenrol het vocht opgenomen. Zo wordt de afbeelding licht gemaakt. De afbeelding van de tulp dan weer licht ingekleurd met potlood en de tag afgewerkt met fibers.

zondag 13 september 2009

Theeleuten en relaxen
Vandaag nog 2 kaartjes gemaakt met de teksten van de sheet "de TheeMuts".