Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

donderdag 16 juli 2009

Tag met tekst uit de scrap-sheet


Al zowel de tag als de " droom " stempel komt van Inkerbell

maandag 13 juli 2009

Scrap - sheet


Eerst het woord " kadootje " uit de scrap-sheet gestempeld.
Het kaartje door de Cuttlebug met de cijfermal gehaald en dan alles in 2 kleuren gesponst.
Het meisje gestempeld, ingekleurd, uitgesneden en opgeplakt.
Dit alles matten op bijpassende kleuren.

zondag 12 juli 2009


Net weer de Inkerbell stempels ter hand genomen en zonder lagen of wat dan ook, rechtstreeks op de offwhite A5 kaart gestempeld.

Eerst met de Cuttlebug een hart gestanst waarna ik het uitgestanste deel kon gebruiken als sjabloon. Het hart gesponst met Adirondack Popsicle Orange, Red Pepper en Cranberry. Met het sjabloon er nog op de ogen gestempeld. Het sjabloon verwijderd en de bloemen en de tekst gestempeld. De harten van de bloemen nog aangezet met glitterlijm.