Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 9 mei 2009

Seeing the World

Met het sheetje van Inkerbell "Through your Eyes" heb ik dit, uiteindelijk best bewerkelijke, kaartje gemaakt. Maar ik ben wel tevreden over het resultaat.

maandag 4 mei 2009

Phlox


Deze kaart is met het sheetje IS007 'Dat verdient een bloemetje' gemaakt. De stempel van de bloem heb ik eerst ingekleurd met speciale stempelstiften en toen gesprayed met water. Daarna op Inkerbell aquarelpapier afgedrukt. Daardoor lopen de kleuren van de inkt mooi over en krijg je het aquarelachtige effect.

Klaproos


Een tamelijk traditionele stempel verwerkt tot deze kaart. Het "tekstblok" heb ik gedaan met het woordje klaproos en dat d.m.v. afplakken en de stempellineaal meerdere malen gestempeld met Adirondack Red Pepper. De klaproos is ingkleurd met Derwent Coloursoft potloden en terpentine. De klaproos en het woordje komen van het sheetje IS007 'Dat verdient een bloemetje'.

Lentekriebels


Deze tag is op min of meer op dezelfde wijze gemaakt als de vorige tag (Hello Girlfriend) met de Distress inkten Peeled Paint en Broken China. Het gebruikte sheetje is IS007 'Dat verdient een bloemetje'.