Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 18 april 2009

Tag


Eerst een achtergrond gemaakt met Distress Peeled Paint, Broken China en Dusty Concord. Een aantal keer met het stempelkussen op een craftsheet inkt achtergelaten. Gesprayed met water en dan de tag erin gelegd. Drogen om verder te bewerken. De tekst heb ik met behulp van een stempellineaal naast elkaar gestempeld. De stempel van het kant is van B-line. Papiertouw van Ikea. De rest van de gebruikte stempels zijn van het sheetje "Through Your Eyes".