Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 10 april 2009

sheet ONZE VADER

Deze ATC is gemaakt met een tekst van het sheet ONZE VADER.

woensdag 8 april 2009

Seeing the world...Kaart gemaakt met een techniekje die op de Art Specially-beurs werd gedemonstreerd. Je maakt een achtergrondje met alcoholinkt op mica/acetaat. Goed laten drogen. Op de andere kant stempel je met zwarte StazOn en met een witte gelpen pas je de bandanatechniek toe. Je kreukelt wat aluminiumfolie en strijkt dat met je hand weer een beetje glad. Het geheel plak je met Pritt op de glanzende kant van het folie. C'est tout! Ik heb het op een witte A6 kaart verder verwerkt met een bloemetje uit eigen Thaise collectie.

zondag 5 april 2009

Voorstellen

Ik ben Anouk Starmans, 39 jaar en woon met mijn lief en 4 katten in een dorpje in Gelderland. Heidi heeft me gevraagd als gast designer en daar ben ik best wel trots op. Ik heb gisteravond het eerste kaartje gemaakt met het sheetje "Through your Eyes".